Argeș TV прамы эфір

Тэлеканал:Argeș TV

Збоку: Румынія

Катэгорыя: Мясцовае

4.6 з 5

6 галасоў

Argeș TV глядзець у прамым эфіры

Argeş Tv, singura televiziune locală din Piteşti cu program propriu 24 de ore, este recepţionată în 6 oraşe din judeţul Argeş: Piteşti, Curtea de Argeş, Mioveni, Câmpulung Muscel, Ştefăneşti şi Topoloveni. Argeş TV se recepţionează prin 4 reţele de cablu: RDS & RCS, TVCS, CLARION TV şi AKTA TV.
Prin reţeaua de cablu RDS & RCS, care deserveşte cea mai mare parte a judeţului Arges, televiziunea Argeş TV se recepţionează în oraşele: Piteşti, Curtea de Argeş, Mioveni, Câmpulung Muscel şi în zona rurală adiacentă, respectiv: Mărăcineni, Bascov, Bradu, Oarja.

Краіны

  • România TV este un canal de televiziune privat de știri din România lansat pe 23 octombrie 2011 de către Sebastian Ghiță. România TV a fost înființat de către Sebastian Ghiță,

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Într-un sfert de veac echipa TELE M Iaşi a reuşit să devină un etalon de profesionalism în presa din Moldova, zona în care emite şi de unde se alimentează cu informaţii proaspete.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Tele Europa Nova este actualizată cu știri din toate domeniile de interes. Aici veți găsi informații utile zilnice, precise și obiective știri. Putem viziona live și dacă aveți un

    4.3 из 5

    11 голосов