HDFashion & LifeStyle прамы эфір


HDFashion & LifeStyle прамы эфір

Тэлеканал:HDFashion & LifeStyle

Збоку: Украіна

Катэгорыя: Лад жыцця

4.6 з 5

5 галасоў

HDFashion & LifeStyle глядзець у прамым эфіры

HDFASHION&LifeStyle — український телеканал про моду та стильне життя. Ядро аудиторії становлять чоловіки і жінки від 20 до 45 років, відкриті світу, які живуть в своє задоволення, стежать за модними тенденціями, цінують комфорт і стиль. За словами керівників телеканалу - HDFASHION задає нову тенденцію в телебаченні - High Definition. Це стосується як технічних параметрів мовлення, так і самого змісту телеканалу. Телеканал транслює унікальний контент: 65% власного виробництва і 35% придбані програми. Світські раути, богемні вечірки, мода на подіумі і за кулісами, сучасне мистецтво і промисловий дизайн, секрети успіху світових брендів, тенденції високої кухні і незабутні подорожі - ось спектр тем, який охоплює HDFASHION.

Краіны

  • «ТВ-ГОЛД» круглосуточно вещает в кабельной сети крупных операторов города. Кабельное вещание, обеспечивает качественное изображение DVD стандарта и 100% охват своей аудитории,

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Національна телекомпанія України «Черкаська регіональна дирекція» — обласна державна телерадіокомпанія в місті Черкаси. Генеральний директор — Калініченко Михайло Михайлович.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Канал регіональної телекомпанії "Аверс" (Волинська область, м.Луцьк) Регіональне телебачення. ТРК "Аверс" - волинський інформаційно-розважальний телеканал.

    4.3 из 5

    11 голосов