TV52 Ordu прамы эфір

Тэлеканал:TV52 Ordu

Збоку: Турцыя

Катэгорыя: Мясцовае

0 з 5

0 галасоў

TV52 Ordu глядзець у прамым эфіры

"Ordu'nun Dünyaya Açılan Penceresi" sloganıyla yayın hayatını sürdüren TV 52, 2008 yılında yayın hayatına başladı. İsminden de anlaşıldığı gibi kanal Ordu ve bölgesiyle ilgili yayınlar ile ön plana çıkmaktadır. Özgün ve tarafsız yayın anlayışıyla bölge halkının takdirini kazanan TV 52, bölgeye gazete ve radyo hizmetleri de sunmaktadır.
TV 52 yayın akışı listesinde sık sık Ordu ve Karadeniz bölgesi ile ilgili programlar yayınlanmaktadır. Bunların dışında kanalda Haber, Sanat, Söyleşi, Sağlık, Siyaset, Din, Eğlence, Aktüel, Güncel, Spor, Kültür, Gezi, Teknoloji, Tarih, Otomobil ve Yemek içerikli programlar yer almaktadır.

Краіны

  • Bodrum’un ilk ve tek televizyonu olan Kent TV, grubumuzun medya alanındaki bir girişimi olarak 2000 yılında kurulmuştur. Kent Medya Grubu’nun diğer yayın organı www.kenttv.net ise

    4.3 из 5

    11 голосов

  • 1 Ocak 1994 tarihinde yayın hayatına başlayan ve Türkiye’nin ilk yöresel televizyon kanallarından biri olan Kanal 23, bir Doruk Medya Grubu AŞ kuruluşudur. 1 Şubat 2018’den

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Fashion One TV, dünyanın ilk Türk sahipli uluslararası moda kanalı. 1 Numara Medya Grubu'na ait kanalın Milano, Paris ve New York'ta temsilcilikleri bulunmaktadır.

    4.3 из 5

    11 голосов