Flash-TV прамы эфір

Тэлеканал:Flash-TV

Збоку: Грэцыя

Катэгорыя: Мясцовае

4.6 з 5

5 галасоў

Flash-TV глядзець у прамым эфіры

Ο Τηλεοπτικός σταθμός FLASH ξεκίνησε τη λειτουργία του το καλοκαίρι του 1995, εκπέμποντας στην περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας.
Με πρόσφατες επενδύσεις, ο FLASH ακολουθεί τα πιο τελευταίας τεχνολογίας standard αφού το σύστημα είναι ολοκληρωμένο σε απόλυτη ψηφιακή βάση.

Σήμερα, είκοσι ένα χρόνια μετά, η τηλεόραση του FLASH έχει ανταποκριθεί στις τηλεοπτικές απαιτήσεις του κοινού της περιφέρειας κατοχυρώνοντας τη θέση του στη Δυτική Μακεδονία, προσφέροντας ποικίλο πρόγραμμα που καλύπτει όλες τις ηλικίες, τα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις των κατοίκων της περιοχής.

Краіны

  • Η Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση (ΕΡΤ) είναι ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Ελλάδας. Είναι Ανώνυμη Εταιρεία με μοναδικό μέτοχο το Ελληνικό δημόσιο. Λειτουργεί μια σειρά από

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Η Βεργίνα Τηλεόραση παρέχει ένα πλήρες και ανανεωμένο πρόγραμμα προς όλες τις ηλικίες, κρατώντας ενημερωτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα. Μέσα από τις εκπομπές της και το δελτίο

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΙΓΜΑ είναι κυπριακός ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός εθνικής εμβέλειας. Ιδρύθηκε το 1995 από τον Κύπριο δικηγόρο, δημοσιογράφο, συγγραφέα και εκδότη, Κώστα Ν.

    4.3 из 5

    11 голосов